EMS Bodytec is een zeer efficiënte manier van sporten om snel fit te worden.
Heb je last van rugpijn, nek,- en schouderklachten?

Eén van de belangrijkste oorzaken is te weinig beweging, langdurig zittend in dezelfde houding werken, slijtage van de wervelkolom of overgewicht. Tijdens de training werken we aan de diepere lagen van de spiergroepen in de romp. Door deze spiergroep te versterken, worden rug-, schouder- en nekklachten verminderd.

Uit onderzoek van de universiteit van Bayreuth in Duitsland bleek dat na 6 weken trainen met de EMS Bodytec:

  1. 88% van de geteste personen verminderde rugpijnklachten had
  2. Meer dan 30% van deze groep meldde zelfs dat hun terugkerende rugpijn was verdwenen.

Wil je afvallen of een strakker lijf? Ook dan zie je op korte termijn resultaat. Je traint met een maximale weerstand op je spieren door middel van stroom impulsen. Je draagt tijdens de training een speciaal pak dat bestaat uit onderkleding (broek+shirt) met daaroverheen een vest met elektroden.

Samen met je personal trainer voer je fitnessoefeningen uit. Iedereen kan komen sporten, of je nu wel of niet bekend bent met squats, lunches en andere oefeningen uit de reguliere fitness.

De impulsen die je tijdens de training krijgt zorgen ervoor dat hele simpele oefeningen ineens veel zwaarder zullen zijn. Je kunt een training vergelijken met tegen de stroom inzwemmen.

Bodytec is een krachtige Full Body warkout in slechts 20 minuten door middel van ‘Elektro Musculaire Spier Stimulatie’ (EMS). Deze techniek stelt je in staat om acht spiergroepen te trainen in een sessie. Spiervezels worden maximaal geactiveerd, waardoor deze workout een snel waarneembaar resultaat oplevert. Mindering pijnklachten aan rug, nek,- en schouders, strakkere huid, minder cellulitis, betere doorbloeding en stofwisseling, figuurcorrectie op de bekende probleemgebieden (buik, billen, bovenbenen en bovenarmen), bevordering spiergroei, vermindering pijnklachten.