NieuwVacushaper

De vacushaper is dé vetverbrander voor buik, billen en benen!

De combinatie van beweging, infrarood en vacuüm zorgt voor een optimale doorbloeding en een betere circulatie. Door middel van een rustige en lichte beweging in de vacuüm/infrarood ruimte, wordt de doorbloeding gestimuleerd en de vetverbranding direct geactiveerd. Doorbloeding is een voorwaarde om vet te kunnen verbranden.


30 minuten training
2-3 keer per week

Nieuwste Vacushaper voorzien van Collageentherapie, Lymfedrainage, Dubbele infrarood, Kleurentherapie, Ozontherapie, Touchscreen met Virtual Jogging Program. 

De voordelen van de Vacushaper

  • Verlies centimeters
  • Reinigt het lichaam
  • Breekt het vet af
  • Verstevigt de huid
  • Verbetert de stofwisseling
  • Verbetert de bloedcirculatie
  • Strakkere huid
  • Heeft een positieve invloed op stress en vermoeidheid
  • Bestrijdt cellulitis
  • Figuur correctie
Infrarood

De Vacushaper is zowel geschikt voor beginners als gevorderden. Door het gebruik van infrarood is het ook geschikt voor mensen met onder andere reuma, rusteloze benen, fibromyalgie en andere spier en/of gewrichtsklachten.

Collageentherapie

De verbeterde doorbloeding door de Vacushaper in uw buitenste huidlaag zorgt ook voor de afbraak van cellulite. De afvoer van afvalstoffen en vetverbranding maakt de cellulite of sinaasappelhuid gladder en strakker. Dit effect wordt ondersteund door het gebruik van Collageentherapie. Collageen is verantwoordelijk voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. De Collageenlamp in de Vacushaper bevordert de aanmaak van dit belangrijke eiwit in uw huid.

Lymfedrainage

De nieuwe Vacushaper beschikt over een lymfedrainage. Het verwijdert afvalstoffen en het voert overtollig vocht af. Het helpt bij de ondersteuning van het afweersysteem en draagt bij aan de vermindering van stress en (chronische) vermoeidheid. Klachten zoals pijn in de benen, futloosheid, vochtophopingen en rusteloze benen zullen verminderen of zelfs verdwijnen. Lymfedrainaige helpt ook bij de afbraak van cellulite 

Vacuumtherapie

In de Vacushaper loopt u op rustig tempo op een loopband en staat u tot en met de middel in de vacuümcabine. Terwijl u rustig loopt, wordt er een zuigkracht tot stand gebracht. Dit vacuüm zorgt voor een betere doorbloeding in de probleemzones waardoor plaatselijke vetverbranding mogelijk is. De training de Vacushaper is minder vermoeiend dan een normale training, omdat u juist een lage hartslag aanhoudt.

Aanmelden proeftraining